IBK Vänersborg F13

Referat

Referat: IBK Lockerud Mariestad F13 - IBK Vänersborg F13

Match mot Vänersborg ett lag som bara kör med 09/10 alltid lika täta och roliga matcher mot dom.

Period 1: Efter lite "skäll" på uppvärmningen så kommer vi ut som ett lag och kör över Vänersborg. 1-0 av Alice B som bryter ett uppspel och skjuter ett bra skott bakom Vänersborg målvakt till 2.50. Tjejerna fortsätter att spela mkt bra och hjälper varandra får upp bollen bra längs kanterna. 5.34 så sätter Vera 2-0 efter ett snygg pass av Bella. Vänersborg har inget ordnat spel alls eller rättare sagt att vi tillåter dom ej det. 3-0 kommer genom Vera som bryter bollen på mittplan och kommer med fart och sätter snyggt bollen bakom deras målvakt tid 11.56 redan 12.12 så gör Alice B 4-0 framspelad av Sara. Efter det målet så kommer Vänersborg upp lite i planen och vi börjar få lite mindre tid. Inget av lagen gör något mål så 4-0 till oss i paus.

Period 2: Det gäller att vara coola med boll och hitta lugnet men Vänersborg tillåter oss inte med det utan sätter press på oss som gör att vi tar dåliga beslut som tillslut straffar sig 6.42 så gör Vänersborg 4-1 och hoppets tänds hos dom som tur är gör Zoe en snabb replik fram till 5-1 efter att Zoe brutit bollen vid sargen tagit sig framför backen och snyggt placerar bollen i bortre hörnet. Nu tar motståndarna över tillställningen totalt och dom gör 3 mål dom sista fem minuterna och vi har övertaget med 5-4 och det är många oroliga blickar på bänken.

Period 3: Det är den jämnaste perioden och spelet böljar fram och tillbaka lite för mkt i vår smak det är lätt att det blir stressigt. Det har varit några veckor med mkt sjukdomar och är fortfarande så man är orolig ska vi orka för om det är något som Vänersborg har så är det fart framåt. Vi håller undan om än med andan i halsen. När Vänersborg får lägen så är Engla där och gör några smått otroliga räddningar och det ska sägas att vi har några bra lägen också så sista perioden blir mållös hur den nu kan bli det med så många bra chanser åt båda hållen.

Även om vi vinner så tror jag att båda lagen känner J-vlar vilken MATCH det blev och kändes som publiken tyckte det samma för det var mkt applåder efter matchen och dom ska BÅDA lagen åt sig av.